a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

Edifici P99 spaces

Edifici P99 spaces

Edifici d’oficines, destinat a lloguer permanent i temporal, amb locals de superfícies modulars, on hi ha espais, instal·lacions i serveis comuns, amb una gestió de serveis centralitzada.

La planta tipus és un espai diàfan, i permet una distribució lliure dels mòduls d’oficines. L’estructura planteja grans llums, amb una llosa armada alleugerida, sistema que permet una gran llibertat de distribució.

L’edifici disposa d’una façana suspesa de xapa metàl·lica estirada amb obertures i una façana interior amb fusteries practicables. La façana metàl·lica se separa de la façana interior mitjançant una passarel·la, accessible pel personal de manteniment. És un tancament industrialitzat, de ràpida execució.

La solució adoptada vol unir una imatge industrial característica de la zona amb un cert component tecnològic, aconseguint un bon control climàtic i lumínic de l’interior, i sempre a partir d’una imatge essencialment clara i ordenada.

Tipus de projecte

Oficines

Any

2006-2010 / 2021-2022

Superfície

12.200 m2

Col·laboradors

bAR arquitectura i disseny, col·laboració arquitectura , Pamias projecte d’ instal.lacions, JFG projecte d’estructures, BlackBox renders

Client

Inmobiliaria Barnamol

Ubicació

22@ Barcelona

Fotografia

Rafael Vargas