a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

Norman Cinnamond, Espalmador, 1991
© Archivo Colita Fotografía

CTS arquitectes és un estudi d’arquitectura, urbanisme i disseny.

CTS arquitectes neix el 1998, fundada pels arquitectes Norman Cinnamond, Carlos Torrentó i Antoni Sala, donant continuïtat a la trajectòria professional de Norman Cinnamond (1941-2020), iniciada l’any 1971.

Actualment l’estudi està dirigit per un dels socis fundadors, Antoni Sala, i per 2 arquitectes associats, Sabrina Calzolari i Jaume Aballí.

Comptem amb una xarxa seleccionada de col·laboradors, que ens permeten realitzar qualsevol tipus de projecte arquitectònic, mitjançant un equip interdisciplinari ajustat a cada projecte.

El nostre ADN

Al llarg dels anys, CTS ha anat creixent professionalment, apostant per una arquitectura multidiciplinar, de qualitat, eficient energèticament, responsable i sostenible.

Abastant cada vegada projectes més complexos, més tècnics i de major transcendència, ha mantingut sempre la fidelitat a la seva filosofia d’origen:

Harmònic i pragmàtic racionalisme arquitectònic

Coherència amb la idea vertebradora i amb el programa de projecte

Sensibilitat per al lloc i la història

Integració de noves tecnologies al servei d'una arquitectura respectuosa i de qualitat

Compromís

Arquitectura responsable i sostenible

CTS està cada vegada més compromès en el desenvolupament de projectes sostenibles, a diferents escales.

Destaca el complex Selvamar Business Campus (2023), que s’ha convertit en el complex d’oficines més sostenible del món, segons la Classificació d’Edificis Sostenibles LLEGIU.

El conjunt d’edificis disposa de Certificació LLEGIU Platinum, amb 92 punts, aconseguint el rècord mundial de puntuació en la categoria LLEGIU V4 (versió actualitzada 2023) de Building Design and Construction, Core & Shell, passant a liderar una llista internacional de més de 5.000 immobles, fet que col·loca el projecte en un referent mundial en sostenibilitat i innovació.

Precursors en BIM

L’any 1993, CTS va ser precursor de la implantació de la metodologia de treball BIM (Building Information Modeling) amb l’adopció del programari Archicad com a eina de desenvolupament de projectes. BIM és una metodologia de treball col·laborativa que oferim als nostres clients més exigents per a la concepció, construcció i gestió de projectes d’edificació, que centralitza tota la informació del projecte en un model digital desenvolupat i compartit per tots els seus agents.

Considerem el BIM com una eina imprescindible per a garantir l’eficiència i la qualitat del desenvolupament de totes les fases de projectes i obres de gran escala.

Equip

Antoni Sala

Arquitecte / Soci Fundador

Sabrina Calzolari

Arquitecta Associada

Jaume Aballí

Arquitecte Associat

Col·laboradors

Arquitectes col·laboració puntual

Carlos Ferrater
GCA architects
Pau Vidal
bAR arquitectura i disseny
Ribas&Ribas arquitectos

Enginyeria Estructures

JFG Consultors
Robert Brufau Niubó
Carles Romea

Enginyeria Instal·lacions

PGI Engineering
JG Ingenieros
JSS efficient engineering
Eletresjota Tecnics Associats

Enginyeria de façanes

ACV-Arquitectura de fachadas

Arquitectura Tècnica

TRAM J.Hierro associats
Brufau-Cusó
e3 Solinteg
Jordi Roma

Renders

Play-Time
Graph visual studio
Anfibio
Black Box

Fotografia

Rafael Vargas
Joan Mundó
Oriol Molas
Jordi Todó (Tavisa)
Colita
Hisao Suzuki
Lluís Casals
Ferran Freixa

On som?

CTS arquitectes té el seu estudi a la primera planta de l’edifici P99, al 22@ de Barcelona, ​​al carrer Pallars 99, en un edifici projectat per nosaltres l’any 2010 i recentment ampliat (2022).